Karp resor

Att fiska utomlands är något som jag brinner för oavsett art, ta t.e.x en karp resa till Frankrike eller Italien. Att tillsamans med fiske bröder sitta i en bil skoja och känna spänningen inför kommande bataljer stiga. Ju längre söder över du kommer, riggar disskuteras taktiker läggs upp vilket bete kommer funka bäst? Fisket är ju så pass mycket roligare men det är inte bara fisket utan kultur skillnaden, miljö ombytet samt mat och dryckes kulturen som drar.

I Frankrike har jag 3 sjöar jag åker och fiskar i, det finns fisk upp till 60 lb+ i dessa. Samt inom en snar framtid i en av sjöarna kommer det simma en fisk på 34 kg samt en på 36 kg!!! Alla sjöarna håller ett extremt bra bestånd av fisk. Det finns även Mal och Stör i sjöarna.

Sjöarna ägs av en engelsman som ser till att vi alltid har det bra och är nöjda mätta och belåtna! För det ingår mat i priset, det är hemlagad mat för dagen i rikliga portioner så du kommer vara mätt.

Vi hyr en mini buss och åker ner tillsamans detta drar ner kostnaden på transporten.

Pris för 2012 disskuterar jag fortfarande med ägaren om samt hur många veckor jag vill ha. Så detta återkommer jag med.

Italien är ett land med stora sjöar med grymma fjällisar! Hit försöker jag åka nångång per år för ett besök i någon av dom större sjöarna, oftast blir det någongång under slutet av Februari.

Vill du göra mig rese sällskap hit är du välkommen. Själva fisket är aningen extremt i distanser samt betes mängd, men har fått mig att bli förälskad och jag är säker på att du också kommer bli det!

Fiske kortet kostar inte så mycket det som kostar är båt licensen, men är man 2 eller fler så är det ingen större utgift. Nu är det ingen astronomisk summa båt licensen kostar, har för mig att jag under 2011 betalade 130 euro.

Kan även ordna så man kan flyga ner bli hämtad på flygplatsen och hyra utrustning. Det man behöver ha med sig då är larm, rullar samt end tackel. För pris på detta måste ni kontakta mig så jag vet exakt vad ni är ute efter, detta gäller enbart Pusiano.

Är du intresserad av nån av ovanstående destinationer kontaktar du mig via tel eller mail.

Mobil 070-794 87 90

jovan@fishingcamps.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s