NordNorge

Att fiska i Atlanten efter Hälleflundra som chockerar med dess styrka och naturen som bjuds är något speciellt. Havs örnar i dussintal på en liten sten kobbe, attack undulater (lune fåglar) febrilt flaxande för att hålla sig ovanför vatten ytan för att sekunden senare krascha in i bergväggen. Om inte detta är en upplevelse utöver det vanliga så vet jag inte vad som är det?

Vill du uppleva detta så finns möjligheten! En vecka per år arrangerar jag i samarbete med min kollega Patrik Brunström en vecka som du aldrig kommer glömma. Vatten så klart att du ser botten på 10-14 meter.

Att dubbel drilla hälleflundra och se en tredje som följer med upp till båten, det  är en upplevelse som etsar sig fast i ditt minne kan jag lova!

Är det Torsk eller Sej du är ute efter så driver vi över skallarna, men håll i utrustningen för när det klipper på så har du att göra! Att lyfta en Torsk på 15 kg+ från 40 meter eller djupare är ingen lätt uppgift det kräver en del styrka, jag vet har suttit för att ta igen mig många minuter innan jag vågat släppa ner tacklet igen.

  

På vägen hem stannar vi till drar några snabba Makrillar som smakar utsökt till ölen senare på kvällen när vi alla sitter och summerar dagen, mycket bättre än så blir det inte! Vill man finns möjligheten att åka ut klockan 03:00 då det är nästan dags ljus dygnet runt, frågan är hur länge du orkar innan värken och mjölksyran tar överhand i din kropp efter allt drillande!!!

Låter detta som nått för dig kan du kontakta mig på tel eller mail.

Mobil 070-794 87 90

jovan@fishingcamps.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s